Disclaimer

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Thé o d'Or en de geleverde diensten van Thé o d'Or.

Thé o d'Or behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Thé o d'Or besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Thé o d'Or is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kan aan de inhoud van deze website & webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Thé o d'Or een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd. De webshop wordt gebruikt op eigen risico.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Thé o d'Or. Zonder schriftelijke toestemming van Thé o d'Or is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Thé o d'Or aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.