Reactie plaatsen

Reacties

Frank en Carine
2 maanden geleden

Vandaag gaan lunchen in deze gezellige zaak. Frisse salade en huisgemaakte quiche hebben ons gesmaakt.
Koffie en taart … super, om nog maar te zwijgen van de vlotte en vriendelijke bediening. Een top adres .
Carine en Frank

Smeyers patrick
2 maanden geleden

Wanneer ik boodschappen doe ,stop ik graag voor deze 2 dames met hun beste service,lekkers en een omeletje met glutenvrije producten das pas genieten. ,tot snel groetjes Patrick uit zoersel

Erik L
3 maanden geleden

Op aanraden van familid zijn we toch eens langsgegaan op het onverwacht …Eerst gezond begonnen met wrap met kip en toast martino, ( zoo vers en lekker) daarna zoet, pannekoeken met calvados en ene met suiker, ongelooflijk lekker en smeuig , aanrader!!! Blij dat we zo een topadresje in ons dorp hebben ontdekt. Wij zijn fan!

Lesley Janssens
3 maanden geleden

Of ik hier nu passeer voor een uitgebreid ontbijt of een snelle koffie of thee, telkens is de bediening even vriendelijk en wat ik krijg even lekker.
Echt een heerlijk adres om even te pauzeren!
5*

An Smits
3 maanden geleden

Ontbijt gaan afhalen, zeer vriendelijke, flexibele bediening (vroege vogels) - ontbijt was zeer gevarieerd, uitgebreid en superlekker. Voor herhaling vatbaar!

Vermeiren Patricia
4 maanden geleden

Heel lekker eten en vriendelijke bediening ..mooie gezellige warme zaak ..blij dat ik er ontdekt heb..ik kom zeker terug!

Denise
8 maanden geleden

Super blij met deze locatie kennis gemaakt te hebben! Vriendelijk onthaal waarmee we ons direct zeer welkom voelden. We hadden met 5 een verjaardag te vieren en hadden gereserveerd om te ontbijten. Alles dik in dorde! Lekker en voldoende, de versheid in de produkten was merkbaar te proeven en voor mij persoonlijk....de koffie! super lekker ! Alsook als jarige werd ik verwend met een stukje nougatine taart met kaarsje er boven op. Kleine maar overheerlijk aangename details. Het personeel is een voor een allemaal vriendelijk en gedienstig. Voor ons was het ietsjes verder rijden (Edegem) maar wij komen zeker terug en zijn fan van het eerste uur ! Dank aan Thé-o-d'Or!

BØF
8 maanden geleden

Zeer aangenaam en gezellig zaakje ontdekt. Je voelt je meteen welkom door het vriendelijke personeel. De eigenares haar passie en gedrevenheid voel je en proef je op uw bord. Hier wordt alles vers en ambachtelijk bereid. Wij zijn fan!

Kristel Giebens
een jaar geleden

Voor heerlijk te ontbijten moet je hier zijn!
Alles super vers en ongelooflijk vriendelijk. Zelfs op vraag voor wat aanpassingen wegens vegetarisch was het geen enkel probleem!
Wij komen zeker terug :)

Dominique Van den Veyver
een jaar geleden

Altijd zalig vertoeven
Uitermate lekker en heel vriendelijke toffe bediening