Reactie plaatsen

Reacties

Marianne
een maand geleden

De Sint ontbijtjes waren top! De volwassen versie van de ontbijtmand was ook héél netjes verzorgd. Kids héél tevreden, was zeer leuk hoe het bezorgd werd. We gaan hier volgend jaar zeker terug aan denken. Bedankt! 😊

Verspreeuwen
3 maanden geleden

Vandaag ter gelegenheid van mijn verjaardag een standaard ontbijt mand besteld. Super lekker en tot in de puntjes verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Freya an Peter
3 maanden geleden

Vandaag het doopfeest van onze kleine meid gehad en alles wat tip top in orde. Mooi en gezellig aangekleed, vriendelijke bediening en lekker eten! Wij zijn heel tevreden en komen zeker terug!

Smolders-Morren
5 maanden geleden

Vorige week zaterdag moederdag gaan vieren bij The o d'or en het was weer super lekker en heel verzorgd zoals altijd. Wij zijn heel tevreden klanten en komen graag!

Sofie
5 maanden geleden

Vandaag een late moederdag gevierd met het luxe ontbijt op het gezellige terras.
Alles was subliem! Bedankt voor de lekkere glaasjes, de verse confituur, het lekkere brood,...
Wij komen zeker terug!

Kathleen Ferny
7 maanden geleden

Wauw, de taarten hebben mijn verwachting niet alleen ingelost, maar zelfs overtroffen. De twee jarigen waren echt in de wolken, ze konden hun ogen bijna niet geloven. Bedankt voor het prachtige werk en de levering aan huis. Tot een volgende keer!

Ann en Marc Van Cauwenbergh
7 maanden geleden

Dank voor de heel lekkere en verzorgde ontbijtmand, gewoon super ...!

Groetjes,
Ann

Luc
8 maanden geleden

Wij hebben genoten van de ontbijtmanden, heel lekker 👍

Marc en Ingrid
8 maanden geleden

Mijn echtgenoot Marc is vandaag verwend met een prachtig en lekker gevulde picknickmand voor zijn verjaardag geschonken door lieve vrienden en verzorgd door Sheena the o d'Or.
Bedankt voor de lekkere quiche, soep, broodjes, taartjes en koekjes.
En zeer lekker thee.

Helga Maes
8 maanden geleden

Ik wil je even laten weten dat het een supermooie mand was en dat mijn ouders blij verrast waren! Ik ga zeker nog bij jou bestellen! Die keuzemanden zijn supertof!!!
Proficiat en een dikke pluim!