Reactie plaatsen

Reacties

Lesley Janssens
3 dagen geleden

Of ik hier nu passeer voor een uitgebreid ontbijt of een snelle koffie of thee, telkens is de bediening even vriendelijk en wat ik krijg even lekker.
Echt een heerlijk adres om even te pauzeren!
5*

An Smits
16 dagen geleden

Ontbijt gaan afhalen, zeer vriendelijke, flexibele bediening (vroege vogels) - ontbijt was zeer gevarieerd, uitgebreid en superlekker. Voor herhaling vatbaar!

Vermeiren Patricia
een maand geleden

Heel lekker eten en vriendelijke bediening ..mooie gezellige warme zaak ..blij dat ik er ontdekt heb..ik kom zeker terug!

Denise
5 maanden geleden

Super blij met deze locatie kennis gemaakt te hebben! Vriendelijk onthaal waarmee we ons direct zeer welkom voelden. We hadden met 5 een verjaardag te vieren en hadden gereserveerd om te ontbijten. Alles dik in dorde! Lekker en voldoende, de versheid in de produkten was merkbaar te proeven en voor mij persoonlijk....de koffie! super lekker ! Alsook als jarige werd ik verwend met een stukje nougatine taart met kaarsje er boven op. Kleine maar overheerlijk aangename details. Het personeel is een voor een allemaal vriendelijk en gedienstig. Voor ons was het ietsjes verder rijden (Edegem) maar wij komen zeker terug en zijn fan van het eerste uur ! Dank aan Thé-o-d'Or!

BØF
5 maanden geleden

Zeer aangenaam en gezellig zaakje ontdekt. Je voelt je meteen welkom door het vriendelijke personeel. De eigenares haar passie en gedrevenheid voel je en proef je op uw bord. Hier wordt alles vers en ambachtelijk bereid. Wij zijn fan!

Kristel Giebens
een jaar geleden

Voor heerlijk te ontbijten moet je hier zijn!
Alles super vers en ongelooflijk vriendelijk. Zelfs op vraag voor wat aanpassingen wegens vegetarisch was het geen enkel probleem!
Wij komen zeker terug :)

Dominique Van den Veyver
een jaar geleden

Altijd zalig vertoeven
Uitermate lekker en heel vriendelijke toffe bediening

Sabine
een jaar geleden

Vanmorgen gaan ontbijten bij deze hele gezellige zaak. Het was meer dan dik in orde!! Verse producten en de 2 dames waren heel vriendelijk. Ze gaan ons hier nog zien!

Celis
een jaar geleden

Heerlijke vers gebakken pannekoeken en zelfgemaakt gebak gezellig tuinterras en zeer vriendelijke bediening. Doe zo verder.

S Willems
een jaar geleden

We hadden voor kerstdag een brunch aan huis besteld.

De brunch was dik in orde! Echt heel lekker, super vers, en zeer uitgebreid!

Bedankt daarvoor!
Voor herhaling vatbaar ☺️